If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ НОВ ВЪВ ФОРУМА ОТ СКОРО ИМАМ 156 ЖТД 1,9 СМЕНИХ ЕДНА ЩАНГА С ДВА ТАМПОНА ОТГОРЕ НА МОТОРА И СЕ ПОЯВИ ВИБРАЦИЯ НА ВОЛАНА ПРИ НИСКИ ОБОРОТИ ДАЙТЕ СЪВЕТ.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ НОВ ВЪВ ФОРУМА ОТ СКОРО ИМАМ 156 ЖТД 1,9 СМЕНИХ ЕДНА ЩАНГА С ДВА ТАМПОНА ОТГОРЕ НА МОТОРА И СЕ ПОЯВИ ВИБРАЦИЯ НА ВОЛАНА ПРИ НИСКИ ОБОРОТИ ДАЙТЕ СЪВЕТ.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
Пролетта сменях тампон на ск. кутия и около 2-3 седмици се усещаше по-твърда работа във волана. След посоченото време всичко си стана нормално, т.е. явно трябва да мине малко време да се "намести".
Изчакай малко и ако няма промяна, тогава се тревожи
Благодаря на всички оказа се че съм обърнал въпросната щанга снощи я сложих правилно и вибрациятя изчезна.А сега да питам друго степените на вентилатора не светят но незнам как се сваля копчето същото е и на скоростомера от към 100 нагоре кажете как се сменят крушките. Предварително се извинявам ако задавам глупави въпроси.
Скоростомерът се сваля само той.Отгоре на декоративната гривна има винт,който я държи.Като я свалиш се откриват винтовете му.Крушките са в гнезда отзад.Изваждат се с леко завъртане и изтегляне.За врътките на средната конзола,трябва да я разглобиш цялата.В "Общ технически" имаше тема със снимки как става.
Здравей колега пак съм аз и пак да питам капака на въздушната възглавница стои леко отворен от една страна не е гърмял там си е но така отворен много ме дразни имали лек за това
Comment